Obec Oudoleň
česky english deutsch

 

Štěpán Zvolánek - hokejová sezóna 2012 -2013

7.5.2013

Již třetí hokejovou sezónu úspěšně zakončil nadějný hokejista HC Chotěboř Štěpán Zvolánek.

V květnu loňského roku byla sezóna zahájena letní přípravou ve sportovní hale v Chotěboři – 10 lekcí gymnastiky a pohybové hry venku na letním stadiónu. Poslední prázdninový týden probíhalo soustředění, které se skládalo z dvoufázového tréninku na ledové ploše, cvičení ve sportovní hale, výuky hokejové techniky v učebně a také z návštěvy plaveckého bazénu v Havlíčkově Brodě.

Od září už začal Štěpán 3x týdně trénovat na ledě a o víkendu ho čekaly zápasy a turnaje. Celkem odehrál 12 přátelských zápasů, 6 mistrovských turnajů, vánoční turnaj v Chotěboři za účasti 8 extraligových týmů, vánoční turnaj v Kolíně, turnaj 8 týmů v Jindřichově Hradci a poté ještě v Kolíně. Za tuto úspěšnou sezónu získali nejmladší hokejisté 2 zlaté, 1 stříbrnou a 2 bronzové medaile.

Na slavnostním zakončení a hodnocení celé sezóny konané v sobotu 6. dubna v Chotěboři byl Štěpán vyhlášen nejlepším hráčem týmu HC Chotěboř a také nejlepším střelcem s celkovým počtem nastřílených branek 61.

Nyní následuje dvouměsíční pauza a na konci května se opět začíná letní přípravou v hale a venku. Štěpán už se na novou sezónu moc těší!!

Anketa

Uvítali byste u nás jednodenní volby jako na Slovensku?
13
2

Historie anket

Náhodné foto

Zájezd - Jižní Morava

Počasí

Počasí

Novinky e-mailem

ČEZ Distribuce – Plánované odstávky

K poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti používáme soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zjistit více