Obec Oudoleň
česky english deutsch

 

Dětský karneval 2012

25.2.2012

V sobotu 18. února v odpoledních hodinách směřovaly do našeho kulturního domu děti se svými rodiči, prarodiči a známými na maškarní karneval, který každoročně pořádáme. Moc nás potěšilo, že letošní rok přišlo neuvěřitelných 90 dětí v krásných maskách!!

    Celým odpolednem všechny provázel pan Jaromír Najman, který společně s klaunem skvěle pobavil nejen malé, ale i velké. Po zahájení karnevalu začal klaun s dětmi tancovat, cvičit a dovádět. Poté jim rozdával kartičky a předváděl úkoly, které plnily na šesti stanovištích – hod míčkem, chytání rybiček, pálka, modelování, malování a skládání puzzle. Po splnění všech úkolů získala každá maska balíček s ovocem a sladkostmi.

Soutěže skončily a všichni měli možnost si pořádně zařádit v rytmu disco hudby. Pokud právě netancovali, pak se mohli ve vestibulu občerstvit párkem v rohlíku, ochutnat výborné zákusky a třeba si i koupit keramiku od paní Lenky Sedlákové nebo šperk od paní Veroniky Janáčkové.

Na závěr karnevalu proběhlo vyhodnocení masek. Všechny byly nejkrásnější, všechny vyhrály a byly odměněny medailemi, balónky a pěknými cenami.

Naše akce by se nemohla uskutečnit bez věrných oudoleňských sponzorů: SDH Oudoleň, TJ Sokol Oudoleň, Obec Oudoleň a pan Pavel Sláma. MOC DĚKUJEME!!

Velký dík patří dále všem, kteří se na průběhu karnevalu podíleli, pomáhali nám a přinesli sladké pohoštění, po kterém se jen zaprášilo.

Doufáme, že se Vám karneval líbil, a těšíme se nashledanou   zase za rok! Vždyť, co bychom neudělali pro radost a spokojenost našich dětí!! Blanka Zvolánková, Jana Kubátová

Anketa

Uvítali byste u nás jednodenní volby jako na Slovensku?
13
1

Historie anket

Náhodné foto

Zápis dětí do mateřské školy

Počasí

Počasí

Novinky e-mailem

ČEZ Distribuce – Plánované odstávky

K poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti používáme soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zjistit více