Obec Oudoleň
česky english deutsch

 

Podoubravský víceboj 2013

11.10.2013

V sobotu 7. 9. 2013 se zástupci naší obce ve složení Ivo Béna, Pavel Stránský a Mgr. Blanka Zvolánková zúčastnili Podoubravského víceboje 2013. Podoubravský víceboj se tento rok konal v Krucemburku v duchu rytířského klání rytíře Mikuláše Střely z Krucemburku. Zástupci 13 zúčastněných obcí Svazku obcí Podoubraví soutěžili v šesti disciplínách: střelba lukem, střelba prakem, překážkový běh, puzzle, kvíz a bunde running (běh na gumovém laně). Všechny soutěže byly perfektně připravené a při jejich zdolávání si všichni užili spoustu legrace.

Za krásného počasí představitelé obcí, jejich fanoušci i ostatní diváci společně prožili velmi příjemné odpoledne. Městys Krucemburk připravil celou akci na jedničku a patří mu velké poděkování. K občerstvení bylo připraveno maso na grilu, bramboráčky, výborné víno z Vinařství Plchut, burčák a další nápoje.  Zástupci naší obce se umístili na pěkném 10. místě. Děkujeme za reprezentaci a doufáme, že příští rok, kdy se zřejmě Podoubravský víceboj 2014 bude konat ve Ždírci nad Doubravou, se přijede podívat více fanoušků naší obce.

Anketa

Má Ukrajina uzavřít mír i za cenu ztráty části území, nebo dál bojovat?
14
19

Historie anket

Náhodné foto

SDH 2008

Počasí

Počasí

Novinky e-mailem

ČEZ Distribuce – Plánované odstávky

K poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti používáme soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zjistit více