Obec Oudoleň
česky english deutsch

 

Přírodovědná soutěž 2011

28.8.2011

Děti měly za úkol všímat si přírody a donést určité rostliny. Žáci 3. – 5. tříd pak poznávali 58 živočichů a 62 rostlin. Nejlepší 3 z každé třídy pak postupovali na přírodovědnou soutěž do Havlíčkovy Borové. Nejvíce bodů ve 3. třídě získali: Tomáš Husslik (177 b.), Eliška Ondráčková (171 b.), Michal Blažek (135 b.). Ve čtvrté třídě to byly: Jana Losenická (170 b.), Anna Stehnová (150 b.), Kateřina Kubátová (143 b.) A 5. třída: Matěj Běhounek (159 b.), Michal Strašil (152 b.), Jakub Bačkovský (137 b.)

V úterý 24. května jsme po obědě vyrazili do školy do Havlíčkovy Borové, abychom poměřili znalost rostlin a živočichů s ostatními školami. Našimi soupeři byli soutěžící z Borové, Krucemburku a České Bělé. Naši páťáci obsadili bronzovou příčku, čtvrťáci pak stříbrnou pozici. Nejlépe se vedlo třeťákům, kteří vybojovali zlaté první místo. Všem patří dík za to, jak se dokázali naučit poznávat živou přírodu. Kateřina Sobotková

  • Dne 24. 5. jsme jeli do Havlíčkovy Borové na přírodovědnou soutěž. Já jsem měl 0 chyb. Dívali jsme se na film Ať žijí duchové! Viděli jsme také roj včel a hráli jsme vybiku a basket. Jedli jsme buchty a chlebíčky a pili čaj. Viděli jsme Lexíka a kozu s křivou hubou. Někdo si šel něco koupit. Bylo to tam pěkné!!! Tomáš H., 3. r., Michal S., 5. r.
  • Dne 24. 5. Jsme jeli do Havlíčkovy Borové na přírodovědnou soutěž. Když jsme tam autobusem dojeli, šli jsme za Lexíkem. Třeťáci měli umět 40 zvířat a rostlin, čtvrťáci 50 a páťáci 60 druhů rostlin a 60 druhů zvířat. Soutěžili jsme jako družstva (tři za každou třídu). Po soutěži jsme šli do tělocvičny. Hráli jsme vybíjenou a basketbal. Eliška O., 3. r.

Anketa

Jak podle vás skončí naši hokejisté na MS 2024?
2
0
0
0
1
0

Historie anket

Náhodné foto

Pozvánka na OBECNÍ PLES

Počasí

Počasí

Novinky e-mailem

ČEZ Distribuce – Plánované odstávky

K poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti používáme soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zjistit více