Obec Oudoleň
česky english deutsch

 

Zahájení školního roku 2016 - 2017

2.9.2016

Po prázdninách jsme se všichni - odpočatí a s úsměvy na tvářích - sešli v naší škole ve čtvrtek 1. září. Do nového školního roku nám přišel popřát pan starosta. Přivítal nejen naše zkušené školáky, ale také sedm nových žáčků prvňáčků. Těm předal dar Obce Oudoleň - výukové materiály pro kurz anglického jazyka Watch English. Na naše nejmladší čekaly také již tradiční BEZPEČNÉ KUFŘÍKY z Kraje Vysočina a stavebnice ROTO, se kterými budou pracovat ve škole. Nechyběly ani sešity, učebnice a další školní potřeby, které naši žáci 1. ročníku dostávají každý rok zdarma.

A co nás všechny čeká? Nejen práce, ale i oslava. Naše škola bude mít půlkulaté narozeniny - připomeneme si 25. výročí znovuotevření oudoleňské školy. Už se těšíme!

Při výuce se budeme již tradičně zaměřovat na přírodu, budeme podporovat čtenářství a rozvíjet matematickou gramotnost. Letos zažádáme o udělení titulu přírodní zahrada, protože splňujeme všechna kritéria. Budeme rádi, když i naši zahradu ozdobí plaketa s ježkem.

Opět se zapojíme do sběru papíru, hliníku a PET víček a do programu RECYKLOHRANÍ. Čekají nás soutěže, výlety, exkurze. 

Nejen výuka patří ke škole. Po vyučování je pro děti připravená pestrá nabídka kroužků - mají si  z čeho vybírat: ŠACHY, ANGLICKÝ JAZYK PRO 1. A 2. ROČNÍK, ŠIKOVNÉ RUCE, HUDEBNĚ POHYBOVÝ KROUŽEK LIDOVÝCH TRADIC, PŘÍRODOVĚDNÝ KROUŽEK A OD ŘÍJNA I AEROBIK. 

A co si přát na závěr? Abychom měli, tak jako dosud, stále nadšené, šikovné a hodné děti, které budou dělat radost rodičům, nám učitelům a budou dobře reprezentovat naši obec. Dagmar Losenická

Anketa

Uvítali byste u nás jednodenní volby jako na Slovensku?
13
0

Historie anket

Náhodné foto

Myslivecké sdružení Oudoleň

Počasí

Počasí

Novinky e-mailem

ČEZ Distribuce – Plánované odstávky

K poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti používáme soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zjistit více