Obec Oudoleň
česky english deutsch

 

Volejbalový turnaj 2014

28.8.2014

Již po dvanácté patřila první srpnová sobota volejbalovému turnaji, který se jako vždy konal na horním hřišti. V posledních letech se našeho turnaje účastní vysoký počet družstev a ani letos tomu nebylo jinak. O vítězství bojovalo celkem devět týmů. Počasí nám opět přálo, a tak nic nebránilo celodennímu soupeření o hodnotné ceny v podobě sudů piva.  Ale jak víme, vyhrát může pouze jedno družstvo, a to i přes velkou snahu všech soutěžících. Nakonec první místo letošního dvanáctého ročníku patřilo družstvu Kasa 5, kapitán Jiří Kryštofek, na druhém místě se umístilo družstvo PZ, kapitán Vladimír Zvolánek, a na třetím místě družstvo KIBURI, kapitán Tomáš Holub.

Na závěr bych ráda poděkovala rodině Rosických za poskytnutí výborného zázemí, všem pořadatelům a také sponzorům - Pavlu Slámovi, Ivo Bénovi, Petru Oubrechtovi a firmě Vilém, spol. s r. o. Nemalý dík patří samozřejmě  také  hráčům a fanouškům, kteří vytvářeli skvělou atmosféru po celou dobu turnaje.

Děkujeme a těšíme se na příští rok! Tereza Ondráčková

Anketa

Uvítali byste u nás jednodenní volby jako na Slovensku?
10
0

Historie anket

Náhodné foto

Počítačový kurz IT Senioři

Počasí

Počasí

Novinky e-mailem

ČEZ Distribuce – Plánované odstávky

K poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti používáme soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zjistit více