Obec Oudoleň
česky english deutsch

 

Závody na všem, co jede na sněhu, dne 7. 2. 2015

28.3.2015

První únorová sobota patřila v naší obci zimnímu sportu, a sice oblíbeným závodům na sněhu. Využili jsme toho, že se tento rok poštěstilo a nějaký sníh napadl. Na kopci u „Likérky“ se v 13.30 začali scházet závodníci, a ačkoliv to zpočátku nevypadalo, byl jich nakonec úctyhodný počet.

Závodilo se v kategorii školkáčci (11 sportovců), 1. - 4. třída (13 sportovců), 5. – 9. třída (4 sportovci), kategorie ženy (9 účastnic) a v kategorii muži (7 účastníků). Každý soutěžící měl 2 pokusy a počítal se samozřejmě lepší čas.

V nejmladších dětech bylo umístění následující: 1. místo - Nelinka Slámová, 2. místo – Evka Rosická, 3. místo – Ája Pavlišová (jediný lyžař). V druhé kategorii obsadil první místo Matyáš Sláma, druhé Vojta Zvolánek a třetí Bětuška Zvolánková. V kategorii 5. třída a výš získal první místo Míša Blažek, druhé Katka Kubátová a na třetím místě se umístila Anička Blažková. V ženském obsazení byla na prvním místě Pavlína Blažková spolu s Vlastou Bruknerovou, druhá byla Irena Milichovská a na třetím místě skončila Eva Rosická. Muži si rozdělili místa následovně: první Michal Sláma, druhý Josef Pavliš, třetí Petr Zvolánek.

Všichni zúčastnění obdrželi sladkou medaili, čaj a nechybělo ani překvapení v podobě opékání špekáčků.
A na závěr patří samozřejmě poděkování všem, kdo se jakýmkoliv způsobem podíleli na přípravě závodů a samozřejmě také všem účastníkům a obecenstvu. Sportu zdar a příští rok znovu na kopci. Evka Rosická

 

Anketa

Uvítali byste u nás jednodenní volby jako na Slovensku?
13
2

Historie anket

Náhodné foto

Květen - P. Holas

Počasí

Počasí

Novinky e-mailem

ČEZ Distribuce – Plánované odstávky

K poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti používáme soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zjistit více