Obec Oudoleň
česky english deutsch

 

2015

18.4.2016

Borovská desítka je běžecký závod, který je určen pro zkušené sportovce i amatéry. Tento rok se konal již 5. ročník tohoto klání. Kdo si 25. 7. přišel zažít jedinečnou atmosféru tohoto závodu, udělal něco pro svoje zdraví a v neposlední řadě také pomohl potřebným.

Trať dlouhá 10 km vedla po lesních a asfaltových cestách. Startovalo se na náměstí, cíl byl na fotbalovém hřišti.

Připraveny byly také dětské závody celkem v deseti kategoriích, které se běhaly na připravených tratích na fotbalovém hřišti.

Letos se závodu  zúčastnilo 373 závodníků a 136 dětí (dohromady 509 běžců). Průměrný čas závodu byl 0:53:38. Nejstaršími závodníky byli Vincent Mojžíš (1937) a Hana Myšková (1953).

Za naši obec vyběhlo na trať 8 borců: Zvolánek Vladimír, Zdražil Roman, Holas Jiří, Janáčková Lenka, Janáček Miroslav, Bačkovská Jana, Pavlíčková Petra a v dětské kategorii Marková Ema, Fourie Eliška, Janáček Mikuláš, Fourie Filip, Štolc Vojtěch a Kubát Jenda. A právě Jendovi Kubátovi, v kategorii nejmladší žáci (2004 - 2005) se podařilo vybojovat 3. místo.

Všem borcům s obdivem gratulujeme!!!  Vlaďka Stehnová

Anketa

Má Ukrajina uzavřít mír i za cenu ztráty části území, nebo dál bojovat?
14
18

Historie anket

Náhodné foto

Rychlé tání

Počasí

Počasí

Novinky e-mailem

ČEZ Distribuce – Plánované odstávky

K poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti používáme soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zjistit více