Obec Oudoleň
česky english deutsch

 

Dětský karneval 2017

10.3.2017

V neděli 12. února se v našem kulturním domě sešli příznivci tradičního dětského karnevalu, který se v letošním roce konal již počtrnácté a opět přilákal 90 dětí v překrásných maskách. Zábavné dětské odpoledne zahájil všem již známý a oblíbený DJ Jaromír Najman, který představil maskota karnevalu, slonici Růžu, a ta společně se svými pomocníky Jendou a Štěpou odstartovala karneval slavnostními konfetovými výstřely. Při promenádě si mohli všichni přítomní rodiče, prarodiče a známí prohlédnout velmi slušivé a podařené masky na motivy zvířecích, pohádkových i filmových postaviček a opravdu to byla nádherná podívaná. Pro natěšené malé i velké děti následoval maraton zábavných, dovednostních a tanečních her na sále, přičemž účastníci získávali za odvahu a snahu drobné sladkosti, pitíčka a jablíčka.

Ve vestibulu kulturního domu čekalo na všechny návštěvníky karnevalu občerstvení v podobě napečených zákusků, párku v rohlíku a novým lákadlem byla výborná káva a míchané nápoje od paní Jany Stránské a paní Ladislavy Zvolánkové. Karneval nám zpestřila také paní Veronika Janáčková, která prodávala šperky a další krásné výrobky.

Závěr karnevalového veselí patřil vyhodnocení masek, jako obvykle ve třech kategoriích. Všechny masky si na památku odnesly výbornou perníkovou medaili, barevný balónek se čtyřlístky pro štěstí a malý dáreček. Ti nejmenší se těšili z chrastítka, menší dětičky získaly pohádkové pexeso, školkáčci zvířátkové pexeso, předškoláci pohádkovou knížku a největší děti si odnesly sportovní vak na záda.

Celé nedělní odpoledne uteklo jako voda a my doufáme, že jsme ho všem dětem i jejich rodičům svým připraveným programem zpříjemnili. Samozřejmě by se náš karneval nemohl uskutečnit bez našich věrných a spolehlivých sponzorů, kterými i v letošním roce byli Obec Oudoleň, SDH Oudoleň, TJ Sokol Oudoleň a pan Pavel Sláma. DĚKUJEME. Další poděkování patří všem, kteří nám s přípravou a průběhem celé akce pomáhali.
     V příštím roce se na další ročník našich společných karnevalů těší Mgr. Blanka Zvolánková a Jana Kubátová

OHLASY ŠKOLÁKŮ NA KARNEVAL:

  • Moc jsem si ho užil. Byl jsem za piráta a byl tam i Emička a byla za kočku. A měl jsem párek. Moc se mi líbilo, jak vystřelovali. Byl jsem u mamky a dal jsem si i kolu. A Jiřík byl za Obelixe a Michalka byla za princeznu a Tomášek byl za včelu. Jenda S., 1. r.
  • Byla jsem za kočičku princeznu. Alenka P., 1. r.
  • Byla jsem na karnevale. Moc se mně to líbilo. Byla jsem za zombí princeznu. Nela S., 1. r.
  • Byla jsem na dětském karnevale.  Moc se mně to líbilo. A byla jsem za anděla. Evička R., 2. r.
  • Byla jsem na karnevale. Moc se mi to líbilo. Měli jsme tam kamarády. Byla jsem za čarodějnici. Líbila se mně slonice Růža. Nela Z., 2. r.
  • Líbila se mi slonice Růža. Byla jsem tanečnice. Dala jsem si džus a párek v rohlíku. Moc se mi tam líbilo. Míša Z., 2. r.

Anketa

Má Ukrajina uzavřít mír i za cenu ztráty části území, nebo dál bojovat?
14
18

Historie anket

Náhodné foto

Nástěnný kalendář - T. Holub

Počasí

Počasí

Novinky e-mailem

ČEZ Distribuce – Plánované odstávky

K poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti používáme soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zjistit více