Obec Oudoleň
česky english deutsch

 

Podoubravský víceboj 2011

7.9.2011

V sobotu 27. srpna se v obci Víska sešli zástupci 18 obcí ze Svazku obcí Podoubraví na 5. ročníku Podoubravského víceboje. Starostové, místostarostové a další zastupitelé přijeli v dobré náladě změřit svoje síly. Za naši obec soutěžilo družstvo ve složení: Ivo Béna, Blanka Zvolánková  a Pavel Stránský. Vísečtí  vymysleli a připravili 7 různých disciplín: Usuš si Vísecké seno, Hod Víseckým polénkem, Vísecké běžkování, Vísecká štafeta, Slož si naší Vísku, Podoubravský kvíz a Nejrychlejší šnek Podoubraví (svého favorita si každá obec přivezla sebou).  Asi nejlépe se nám podařilo za 60 sekund  usušit seno, štafetu jsme zvládli na výbornou také za 1 minutu. Nejhezčí disciplínou bylo běžkování, které jsme si všichni na společných běžkách opravdu užili. Moc se nám  nedařilo házet  polena do sudu a skládat puzzle Vísky.

V přestávkách mezi soutěžemi se skvěle předvedli místní mladí hasiči požárním útokem a vystoupila  taneční skupina Vísecké malé dámy. Pro všechny účastníky bylo připraveno občerstvení a výborné zákusky.  

Na závěr už všichni netrpělivě čekali na vyhlášení výsledků.  Oudoleň se umístila na 12. místě. Naše menší zklamání však vystřídal pocit z dobře prožitého sobotního odpoledne ve Vísce, kdy jsme se sešli úplně jinak než na úřadech. Příští  6. ročník Podoubravského víceboje se bude konat v Čečkovicích a už teď se moc těšíme!!

Děkujeme všem, kteří nám přijeli do Vísky fandit!                              Mgr. Blanka Zvolánková

Anketa

Uvítali byste u nás jednodenní volby jako na Slovensku?
9
0

Historie anket

Náhodné foto

Tomáš Bačkovský

Počasí

Počasí

Novinky e-mailem

ČEZ Distribuce – Plánované odstávky

K poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti používáme soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zjistit více